TOPdesk: Junior Account Manager

Body: 

- 38 - Starter of Young Professional - Bachelor of Master - Antwerp

Ben je recent afgestudeerd en wil je graag je gevoel voor ondernemerschap kwijt in een commerciële omgeving? TOPdesk zoekt hoogopgeleide starters met een drive om te scoren, die de finesses van B2B sales wil ontdekken.

Wat ga je doen?

Software verkopen (en kopen) gaat nooit over één nacht ijs. Elk gesprek is een puzzelstuk in het geheel. Binnendienst en buitendienst collega’s werken intensief samen om (potentiële) klanten te helpen. Onze verkoopstijl is behulpzaam en assertief, nooit agressief. Goede sales skills zien wij als een combinatie van inhoudelijke expertise, duidelijke communicatie en een kick halen uit succes. Een langdurige klantrelatie opbouwen staat bij ons centraal.

TOPdesk, ons Servicemanagement product, bestaat momenteel uit 20 verschillende modules en blijft zich continu ontwikkelen aan de hand van marktvraag, technische ontwikkelingen en inzichten over best practices voor bepaalde klantendoelgroepen. Dit zorgt er voor dat je steeds uitgedaagd wordt om voor variërende situaties de beste oplossing te vinden. Om de stand van zaken bij onze (potentiële) klantenkring te kennen, heb je veel telefonisch contact. Je maakt kennis met organisaties, doet onderzoek naar hun behoefte en legt functionaliteiten van TOPdesk uit. Het komt regelmatig voor dat er webdemonstraties worden gegeven of dat er RFI’s (request for information) moeten worden beantwoord. Alle inspanningen zijn er op gericht om op de shortlist te komen, zodat we in een persoonlijk gesprek met de klant ons als leverancier kunnen presenteren.

Bij TOPdesk krijg je de ruimte om alles te leren wat je nodig hebt om een goede sparring partner te zijn voor onze klanten. Initiatief is belangrijk, zowel in je rol als klantgerichte accountmanager als bij je eigen leergierigheid in het ontwikkeltraject.

Ben jij onze Junior Account Manager?

- Je hebt een Bachelor of Master werk- en denkniveau
- Je scoort hoog op ‘klantgericht werken’ en kan ons hiervan overtuigen met meerdere voorbeelden
- Je onderneemt graag nieuwe dingen en vindt het leuk om hier de verantwoordelijkheid voor te dragen
- Je communiceert vlot de kern van een boodschap maar weet ook dat sommige zaken meer sensitiviteit nodig hebben
- Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Een goede kennis van het Frans is een troef.
- Je hebt interesse in software en ICT

Hier doe je het voor

- Een uitdagende werkomgeving en interessante klanten
- Vriendelijke en behulpzame collega’s met een gezonde drang tot competitie
- Een informele cultuur en veel vrijheid in je werk
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitdagend leertraject
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden

https://careers.topdesk.com/nl-be/vacatures/sales/junior-account-manager/