TOPdesk: Junior IT Consultant

Body: 

- 38 - Starter of Young Professional - Bachelor of Master - Antwerp & Charleroi

Heb jij net je hogere studies afgerond en op zoek naar een eerste ervaring? Vind je het leuk om organisaties écht verder te helpen? Ben jij op zoek naar de vraag achter de vraag en zie jij niet alleen kansen, maar grijp je ze ook? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Consultants bij TOPdesk vinden het leuk om met software te werken en zijn experts op het gebied van service management. Zij zorgen dat onze klanten de beste dienstverlening kunnen leveren aan hun klanten. Wat doe je als junior IT consultant precies? Je analyseert de situatie bij je klant, verbetert hun bedrijfsprocessen en implementeert onze software, op basis van hun wensen en doelstellingen. Wekelijks bezoek je verschillende klanten en help je ze een stap verder in het verbeterproces dat jij begeleidt. Projecten variëren van twee tot honderd dagen.

Naast de projecten die je bij klanten doet, krijg je bij TOPdesk ook veel vrijheid om onze eigen producten en diensten verder te verbeteren. Binnen de afdeling Consultancy werk je zelfstandig en toon je eigen initiatief. Uiteraard word je waar nodig ondersteund door je teamleider en collega’s die hun kennis en ervaring met je delen.

Consultancy startersprogramma

Je start met een opleidingstraject van twee maanden. In deze periode mag je een pittig leertraject verwachten, zowel op technisch vlak als op het gebied van consultancyvaardigheden. Je leert de software, onze diensten, klanten en collega’s kennen. Als jij ondernemend en leergierig bent, dan leiden wij jou in twee jaar op tot een professional in het vakgebied service management.

Ben jij onze IT Consultant?

- je bent (bijna) in het bezit van een master
- je bent analytisch en communicatief
- je hebt een ondernemend karakter en grijpt kansen
- je bent bereid om te reizen
- je hebt bij voorkeur kennis van JSON, SQL, XML en/of reeds ervaring met API integraties. Heb je hier nog geen kennis van maar ben je bereid hierin bij te leren? Dan ben je nog steeds van harte welkom!

Hier doe je het voor

- Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
- Binnen twee maanden ga je al zelfstandig aan de slag met uitdagende projecten bij onze klanten.
- Een baan bij dé marktleider op het gebied van service management-oplossingen.
- Diverse doorgroeimogelijkheden, denk aan specialistenrollen als: service management-specialist of projectmanager. Ook zijn er internationale carrièrekansen.
- Een professionele werkgever met een informele werksfeer.
- Dat je tijdens je kantoordag in Antwerpen hard werken kunt afwisselen met een potje tafeltennis.
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

https://careers.topdesk.com/nl-be/vacatures/consultancy/junior-it-consultant/