Praesidium

Annelien Kemp

PraesesBijnamen: Kemp, Kempie, Kempo
Burgerlijke status: Singleeee
Kot: Jaaaaa met ons Lore

Te herkennen aan: Haar gekke bekken, enthousiaste uitstraling en een mond die niet gemakkelijk stilstaat
praeses [at] socioeconomica.be

Een goedendag geliefde lezers, ik moet jullie iemand heel speciaal voorstellen. De enige, echte, freaking, foking, amazing, awesome PRAESESSSSSSSSSSS VAN SOCIO ECONOMICA 2017-2018, LADIES & GENTLEMEN PUT YOUR HANDS TOGETHER FORRRRRR Annelien Kemp! Jaja, she is.

Onze geliefde Kemp is een Socio Economicaan in hart en nieren en dé ideale vaandeldraagster voor onze club! Ze startte haar carrière bij Socio Economica als Tutor waar ze mij nog bijles wiskunde gaf (zonder veel succes, my bad) en al snel een bekend gezicht werd voor de eerstejaars. Ze is super spontaan en behulpzaam waardoor vele eerstejaars zich direct welkom voelden in de nieuwe enge wereld genaamd ‘universiteit’. Na een succesvol eerste jaar ging ze verder als Feest en dat samen met mij. Whoeehoee! Oh, wat was me dat een topjaar zeg! Ik kan nu wel honderden verhalen vertellen van (meestal onder invloed van alcohol) allemaal dingen die zich hebben voorgedaan, maar, voor het goed verloop van dit jaar, ga ik dat best niet doen. Tip, sla met haar een praatje en dan krijg je, van de bron zelf, de meest sappige verhalen te horen.

Kemp is iemand die er altijd is, en dan bedoel ik niet alleen de feestjes en cantussen, maar ook voor een gezellig avondje film of als je gewoon iemand zoekt om je hart bij te luchten, kan je altijd bij haar terecht. Het woord ‘sociaal’ is uitgevonden voor personen zoals haar: het is moeilijker om haar niet te kennen dan wel. Als je de, immer enthousiaste, Kemp eens in extatische vorm wilt zien, geef haar dan een pizza. Haar liefde voor pizza kent ongekende hoogtes (en je kan haar daarvoor geen ongelijk geven).

Tenslotte, ik heb met Kemp al mogen samenwerken als Feest. Dat jaar was zoals de titel van de functie het omschrijft: een feest, en ben enorm blij dat ik daar nog een jaar kan aan vastmaken.

Beste partner in crime, op een prachtig jaar, het gaat wederom een feest worden!

Dikke zoen van je kapoen,
Robin

Robin Thomas

Vice-PraesesBijnamen: Thomas (komt vooral voor bij verwarde mensen die denken dat dit mijn voornaam is)
Burgerlijke status: Vrijgezel
Kot: Owww ja hoor

Te herkennen aan: Droge absurde humor, stijlvolle outfit en verliefde blik naar zijn schoenen
vicepraeses [at] socioeconomica.be

Heyoooo

Ik krijg dit jaar de ongelooflijke eer om onze nieuwe vice-praeses voor te stellen: de Robin. Het is moeilijk om deze jongeman in een paar zinnen te beschrijven. Zijn humor is absurd, geniaal en gewoon één van zijn meest uitgesproken eigenschappen. Als de nood hoog is voor een compleet van de pot gerukte discussie of maffe, gekke ideeën is er maar één adres. En toch is hij ook ideaal voor een serieuze babbel, waarbij hij alles zal doen om te helpen, zonder een blad voor de mond te nemen. Denk niet dat het uit te leggen valt hoe snel en hoe hard ik mij gehecht heb aan deze fantastische persoon. Met hem in de buurt is er altijd wel iets grappig en worden zelfs de grootste zorgen verlicht tot een veertje. Ik prijs mezelf dan ook extreem gelukkig om toch nog een half jaartje met hem in Socio Economica te zitten.

Het geeft iedereen veel vertrouwen dat het sterke feest-team van vorig jaar dit jaar het sterke (misschien sterkste, wie weet?) praeses-team wordt. De combinatie met Kemp is even perfect als een ochtend en koffie, studenten en cantussen, luiheid en Netflix, een koelkast en eten, de pest en de Middeleeuwen, kaas en Hollanders (deze laatste twee komen van Robin zelf), … . Ik kan niet wachten om deel uit te maken van dit team. Ik kan niet wachten tot jullie dit team leren kennen. Stap op deze knappe gast af en leer hem kennen, ik verzeker je: het zal één van de betere beslissingen zijn van je leven!

Veel kusjes en VIP-allures,
Nora

Lore Op’t Eynde

FinanciënBijnamen: Loore Loore Loore Looooree
Burgerlijke status: Single!
Kot: Zeker zeker
Te herkennen aan: Guitige glimlach gecombineerd met een limburgs accentje
financien [at] socioeconomica.be

Joehoeeee,

Eventjes aandacht voor onze nieuwe financiën, namelijk ons Lore! Wat ben ik blij dat ik haar mag voorstellen! Weer wat nieuw, vers, Limburgs bloed in ons team! We zullen dan wel wat langer moeten wachten op de centjes en de berekeningen, maar dat nemen we er wel bij zeker… #flauwlimburgsmopje. Zij zal dus volgend jaar de financiën van de club regelen en daar hebben we allemaal het volste vertrouwen in! Na twee jaar een trouw lid te zijn, heeft ze dus eindelijk de stap gezet naar het praesidium, om het studentenleven nog meer pit te geven, mede door mijn overtuigingskills, hehe!

Maar bon, genoeg over wat ze gaat doen volgend jaar, meer over haar eeuwig vrolijke karakter! Ik heb de eer gehad om Lore vorig jaar ontzettend goed te leren kennen aangezien zij mijn bovenbuur is, en oh wat is ze gastvrij! Als je ooit nood hebt aan een pizza, zij heeft een oven. Als je ooit nood hebt aan een filmavondje, zij heeft een zetel. Als je ooit dorst hebt, haar koelkast staat vol. En daar krijg je dus altijd haar gezelschap bij he???? Toch fantastisch :D Als je dan toch een passeert in de Falconrui, neem dan zeker een flesje wijn mee. Of nee, één of twee glaasjes is al genoeg om haar giechelende alter ego naar boven te halen! Verder is het ook een chiromeid (yes) en turnster, hela nogal wat skills hé, die financiën van ons! Genoeg redenen dus om deze vrolijke dame te leren kennen doorheen het jaar!

Kusjes,
Kemp

Samuel de Grefte

ScriptorBijnamen: Elmo, Samu-el-mo, sammy
Burgerlijke status: Kikker
Kot: Helemaal in het warme zuid
Te herkennen aan: brede glimlach, vriendelijke uitstraling
scriptor [at] socioeconomica.be

Met veel plezier stel ik jullie voor aan onze nieuwe scriptor, Samuel (of Elmo voor de vrienden). Ik ontmoette hem voor het eerst op een pub van Socio Economica (hoewel ik betwijfel of hij zich dat nog herinnert…), maar ik leerde hem vooral op het ledenweekend beter kennen. Deze vriendelijke en goedlachse jongeman is altijd wel in voor een feestje en je zal hem vaak op de dansvloer terugvinden om een danske te placeren.

Daarnaast was het mij meteen duidelijk dat hij een groot hart heeft en voor iedereen klaar staat als het nodig is. Je kan bij hem dus ook voor een serieuzere babbel terecht. Samuel is ook een muzikaal talent die al graag eens een cover van ons fantastisch clublied maakt (vraag het hem maar eens als je hier ook zo benieuwd naar bent!).

Ik ben er zeker van dat deze creatieve geest met de volle 100% voor zijn functie als scriptor zal gaan en een grote aanwinst voor het Socio Economica-team is!

Karen

Laura Neefs

MediaBijnamen: Lau of Neefs
Burgerlijke status: Roses are red, violets are blue, vodka costs less than dinner for two.
Kot: YEEES en altijd welkom!!
Te herkennen aan: Haar warme uitstraling en schitterende glimlach
media [at] socioeconomica.be

Dames en heren, bij deze heb ik de eer gekregen om een topwijf te mogen voorstellen, namelijk de enige echte Laura Neefs. Deze aantrekkelijke, sociale en behulpzame dame zal dit jaar instaan voor alle media shizzle. Ze zal met haar posters, banners, flyers etc. ook dit jaar weer massaal veel volk aantrekken, want ik heb er de volste vertrouwen in dat zij de functie van media dit jaar tot in de puntjes gaat vervullen.

Zin in een goede babbel? Dan ben je bij Laura op het juiste adres, zij zal je ongetwijfeld verlekkeren met haar verhalen over haar wereldreis. Ja ja, we hebben hier te maken met een echte avonturierster die zo goed als alle uithoeken van de wereld heeft gezien.
Verder is deze goedlachse dame steeds te vinden voor een feestje of een goed etentje. Moest je haar eens tegenkomen op een karaokeavond, dan zal je haar verborgen talent maar al te snel ontdekken, want ze kan namelijk ongelofelijk goed zingen (wat ons allemaal verbaasd heeft op overgangsweekend). Hoor je in de aula iemand super schattig niezen, dan kan je er zeker van zijn dat Laura ook in deze aula zit (ben je benieuwd? Probeer misschien eens peper onder haar neus te houden).

Ze is dus een geweldige aanwinst in ons praesidium met een creatieve geest en boordevol ingenieuze ideeën. Het zal dus gegarandeerd een topjaar worden met ons Laura erbij!

Biko

Karen Hermans

TutorBijnamen: Karentje, Kaatje
Burgerlijke status: Single en ready to mingle!
Kot: Jazeker hoor!
Te herkennen aan: Haar, nu iets korter dan voordien bruin haar, en op het eerste zicht onverwacht, maar mega sociaal karakter
tutor [at] socioeconomica.be

Helaba leden, sympathisanten en vooral de eerstejaars die dit jaar opgezadeld zitten met wiskunde

Ik stel jullie voor aan DE stoere griet die dit jaar jullie leven gaat redden: KAREN. Ze heeft alle capaciteiten waarvan je, bij een tutor, maar zou kunnen dromen en ook de doorzetters, die dit, levenslust opslorpende, vak voor een 3e keer of meer mogen ervaren, zal ze erdoorheen sleuren. Je kan bij haar ook terecht voor vragen, over eender welk vak, van het eerste en het tweede jaar. Het is zeker dat ze je kan helpen, want zij haalde deze allemaal van de eerste keer.

Ons Karen is zeker niet alleen te vinden tussen de boeken, dus mispak je niet aan deze superwoman. De knappe brunette was de laatste 2 jaar, als lid, op elke activiteit present, gaat helemaal los op de dansvloer en na een paar glaasjes is geen enkele jongen meer veilig. Verder bewijst de West-Vlaamse dat, eens ze haar zinnen op iets zet, ze alles voor elkaar krijgt. Zo heeft ze niet enkel het piano tokkelen, maar ook nog eens het turnen, onder de knie.

Wat jullie gewoon allemaal moeten weten over Karen, is dat ze een top vriendin is, met wie ik het nu al zie zitten om nog meer memorabele momentjes te maken. Het is iemand die zeker niet mocht missen in dit nieuwe team en waar je altijd voor alles bij terecht kan. Kortom ons Karen is iemand die je moet leren kennen op onze volgende activiteit.

Veel Liefde,
Laura

Damien Claes

TutorBijnamen: Damièn, Mien
Burgerlijke status: Heel bezet
Kot: ze maar zeker, op de wereldbekende Paardenmarkt
Te herkennen aan: vriendelijke uitstraling, gin in de hand en outfit on Point
tutor [at] socioeconomica.be

Met veel plezier stel ik jullie voor aan één van de nieuwe tutors van Socio Economica! En het is niet de minste, ons Damien, aka shoppingqueen, is een schatje! Samen met Karen zal ze dit jaar zorgen voor een record aantal geslaagden op het o zo leuke vak wiskunde. Geen makkelijke taak, maar ik heb het volste vertrouwen in deze twee topgrieten!!

Zelf ken ik Damien al van in het eerste jaar SEW en er zijn een paar dingen die haar typeren: Damien staat altijd klaar om je te helpen, een danske te placeren en van een gin tonic (of twee) is ze ook niet vies. Ze heeft niet alleen de beauty maar ook de brains en ik kan toch wel zeggen dat ze een goede student is. Als deze klassevolle verschijning voor jou staat, zou je het niet meteen denken, maar ze is een trouwe Graspop ganger en ze gooit graag de remmen eens los op iets stevigere muziek. Ik moet de jongens wel teleurstellen, want deze dame is zo bezet als het maar kan zijn. Aangezien Damien op kot zit (en wat voor één #jaloers) is ze nooit ver weg als er iets te doen is! Vorig jaar heeft ze Socio Economica beter leren kennen en haar hart loopt nu al over met liefde voor deze club (hoe kan het ook anders)!

Kortom, ons Damien is een dame met karakter en een echte aanwinst voor het team! Ik weet dat ik altijd op haar kan rekenen en ik kijk ongelooflijk hard uit naar het komende jaar :)

Xoxo
Siel

Benjamin De Pooter

FeestBijnamen: Benji
Burgerlijke status: Single!
Kot: Nee
Te herkennen aan: zijn krullekes, schattige wangskes en muzikaal talent
feest [at] socioeconomica.be

Bij deze stel ik jullie met trots voor aan Benjamin De Pooter, één van onze nieuwe feesten. Samen met Biko zal hij komend academiejaar zorgen voor de allerbeste TD’s, galabals, pubs en andere evenementen. Benji en Biko nemen de fakkel over van onze Kemp en Robin, spanneeend! Deze jongeman studeert handelsingenieur aan de UA, maar vond Socio Economica toch beter bij zijn ziel passen. Benji is al jaren een trouw lid van Socio Economica die op elk feestje aanwezig is, dus komend jaar staat hij eens aan de andere kant van de feestjes.

Met zijn wiskundig verstand zal hij de perfecte feestformules bedenken met een knaller als resultaat, succes gegarandeerd met onzen Benji. Bovendien is hij een zeer vriendelijk, spontaan en vrolijk persoon die niet vies is van een pintje of twee, drie… Bierkennis is ook belangrijk bij een functie als feest, check!

Ik ben zeker dat jullie hem ooit al op de dansvloer van den Barbier hebben zien shinen met z’n dancemoves en dan is hij ook nog eens een getalenteerd vioolspeler, maak dat mee! Moest je Benji dan toch niet ontmoet hebben op de dansvloer, dan waarschijnlijk wel op één of ander sportevenement. Deze fervente sporter loopt de 10 miles zonder moeite uit. Dames, waag uw kans voor het te laat is.

Kortom, met deze tal van ervaringen en talenten vind ik dat Benjamin terecht op zijn plaats zit bij feest, het is een functie die op zijn lijf geschreven is.
Benji, ik ben blij dat je bij ons in het team zit en we gaan er een top jaar van maken!

Prosit feest!
Nini

Biko De Wolf

FeestBijnamen: Bokko, Bakkie, Barko, Bierko, Barkovich, Biko-chicko-boy, Bichoreo …
Burgerlijke status: Momenteel volop aan het tinderen
Kot: in onderhandeling (ouders zijn ni voor, ma ik reigel da wel)
, (ondertussen appartement gefixt)
Te herkennen aan: Een blond, blij smoeleke me een petje op
feest [at] socioeconomica.be

Ik heb de eer om jullie de fantastische meneer Biko De Wolf voor te stellen. Samen met topkerel Benji zullen zij dit jaar fantastische en onvergetelijke (of juist wel vergetelijk door een overvloed aan alcohol) TD’s en Pubs organiseren voor ons. Hoewel hij uit het verre Zoersel komt, weten we allemaal dat hij met veel enthousiasme altijd aanwezig zal zijn. Het feit dat hij lid is van de Chiro geeft al mee dat dedication vanboven in zijn woordenboek staat en ik ben er honderd procent van overtuigd dat dit bij hem dit jaar zeker niet zal ontbreken.

Biko is niet alleen te vinden aan de toog van ons stamcafé De Barbier, maar even goed aan een zonnig strand in de golven of in de hoge bergen tussen de sneeuw. Hij bruist van het leven, maar soms misschien net iets te veel aangezien hij al drie keer bijna overreden is door een auto. Met zijn zotte en zatte avontuurtjes is hij toch wel een van de grootste figuren die we in ons nieuwe praesidium van Socio Economica mogen verwelkomen.

Naast het feit dat je gegarandeerd een goeie avond met hem zal beleven, kan ik jullie ook zeggen dat hij een zeer kalm en sympathiek persoon is, die niet bang is van een goeie babbel. Kortom, Biko, ik ben er zeker van dat jij er een topjaar van gaat maken bij Socio Economica!

XOXO Katia

Stijn Bedert

SportBijnamen: Niet van toepassing
Burgerlijke status: Gewoon single
Kot: Ja.

Te herkennen aan: Te herkennen aan: Sportieve lichaamsbouw en net boven gemiddelde lengte.
sport [at] socioeconomica.be

Met veel genoegen stel ik jullie deze jonge adonis voor. Stijn gaat volgend jaar de functie van sport verrichten en heeft daarvoor al grootse plannen. Dit tactisch meesterbrein droomt nu al over bekers in volleybal en voetbal en heeft al menig ideeën over hoe hij deze zal behalen. De functie van sport is echt op zijn naam geschreven, niet alleen beoefent deze man meerdere sporten, ook heeft hij ervaring in het coachen en trainen van jonge, talentvolle spelers.

Natuurlijk heeft, zoals iedereen, ook Stijn een favoriete sport, bier drinken. Stijn houdt van feestjes zoals geen ander. Hij is dan ook altijd aanwezig wanneer er ergens een pintje te verkrijgen is. Verder zorgt deze sporter voor een Legen - wacht even - darische sfeer, met altijd zotte verhalen en ongehoorde moppen te vertellen, worden ongemakkelijke stiltes handig ontweken. Daar bovenop krijg je bij deze kanjer nog de absoluut fantastische dansmoves waar zelfs de professionals nog van kunnen leren. Over leren gesproken, Stijn volgt niet, zoals de meeste Socio Economicanen, de fel begeerde richting SEW, maar gaat volop voor een diploma in de communicatiewetenschappen. Dit is een mooi voorbeeld van hoe de studentenclub Socio Economica een mengeling is van mensen uit diverse studies.

Al bij al verdient deze man het meer dan wie dan ook om in het praesidium te zitten. Een enthousiaste en behulpzame kerel waar je op kan rekenen als het er op aan komt. Ik ben blij dat hij in mijn team zit voor het komend jaar.

Samu-el-mo

Katia Degeest

PRBijnamen: Kat, Katje, Katinka, Kratia
Burgerlijke status: Single and ready to change that
Kot: YESSS hehe
Te herkennen aan: haar sexy blonde lokken, stralend humeur, uiterst spontaan, ge-woon een topwijf
publicrelations [at] socioeconomica.be

Met trots stel ik jullie voor aan één van onze nieuwe aanwinsten: Katia! Ik ben geneigd te zeggen “zorg zeker dat je deze griet beter leert kennen dit jaar”, maar eigenlijk is daar gewoon geen ontkomen aan. Want zo saai als een statistiek hoorcollege is, zo sociaal is onze Katia. Je begrijpt, dat moet wel een héél sociale dame zijn! Lachen, gieren en brullen, dat is een garantie wanneer Katia aanwezig is.

Hoewel ik Katia voor de sollicitaties nog niet kende, waren haar enthousiasme en vrolijkheid niet te missen. Het werd me daarom al snel duidelijk: deze griet past 100% bij Socio Economica!
Katia weet met haar sprankelende innerlijk én uiterlijk dus vrijwel iedereen om haar vinger te winden. Of het nou aan haar stralende lach, vlotte babbel of enthousiasme ligt, geen sponsor zal ‘nee’ kunnen zeggen tegen Katia ;-) Dit belooft daarom zeker een succesvol PR-jaar te worden, samen met tarzan Niels. Daarbij is Katia’s motto niet voor niets “1+1 = 3”, een echte teamplayer dus!
Maar vergis je niet, het gaat bij Katia niet enkel om gezelligheid en feesten. Ze is een hardwerkende meid met een passie voor SEW. Voor eender wat, Katia is iemand waar je op kunt rekenen.

Je bent een aanwinst voor het team, Katia <3
xoxo
Brittje

Niels Verschroeven

PRBijnamen: Nini
Burgerlijke status: Vrijgezel
Kot: Een van de mooiere, op kruipafstand van de barbier

Te herkennen aan: Zijn vriendelijk karakter, zijn enthousiasme en zijn totale overgave aan de club (en de drank).
publicrelations [at] socioeconomica.be

Niets minder dan tromgeroffel verdient onze mannelijke PR bij zijn introductie. Als er één naam volgend jaar gekend zal zijn, binnen het Antwerpse studentenleven, dan is het wel die van Niels. Waarvoor echter, daar ben ik nog niet helemaal uit, maar dat hij gekend zal zijn, daar ben ik nu al zeker van.

Ikzelf heb pas laat, in het vorige academiejaar, het genoegen gehad Niels beter te leren kennen, maar van mede- en oud-praesidiumleden had ik al meermaals het legendarische verhaal gehoord over zijn, niet zo heroïsche, passage op de Beiaardcantus. Men vertelde mij dat het een avond was geweest om nooit te vergeten. Behalve dan voor Niels zelf, die er waarschijnlijk niet veel meer van weet. Kortom, iemand die al snel een goede vriend zou worden. Hij ontpopte zich tot een echt feestbeest en deinst er niet voor terug om de dansvloer van de Barbier, of één van de vele TD’s, onveilig te maken.

Naast deze feestuitspattingen is Niels ook een verantwoordelijke student die, in zijn eerste jaar op de universiteit, heel goede resultaten heeft neergezet en zich daarom in het huidig academiejaar gaat inzetten, voor alle SEW’ers en Socio Economicanen, op het vlak van PR. Geen enkel bedrijf is veilig voor hem, want Niels is een man met een belangrijke missie; sponsors binnenhalen en liefst zo veel mogelijk. Of hij hierin slaagt, valt nog af te wachten, maar ik heb alvast alle vertrouwen in deze top kerel.

Stijn

Siel Vermeiren

CultuurBijnamen: Sielio
Burgerlijke status: Happy Single
Kot: Jazeker

Te herkennen aan: Oost-Vlaams accent en haar wilde lokken
cultuur [at] socioeconomica.be

*TROMGEROFFEL X5* Met heel erg veel trots stel ik onze kersverse cultuur voor: Siel Vermeiren.

Deze meid is een rasechte culturele ziel. Ze is in haar vrije tijd veel bezig met het beluisteren van muziek en woont nu en dan eens een optreden bij. Siel is gewoonweg geboren voor de functie cultuur bij Socio Economica! In een notendopje: het valt niet te betwijfelen dat deze topper er een super cultureel jaar van zal maken. Ik kijk al uit naar de culturele activiteiten die ze voor ons in petto heeft!

Even een voorstelling van deze, voor jullie nog onbekende, persoon (ik weet één ding zeker: ze zal niet lang onbekend blijven). Ons Siel is meteen te herkennen aan haar eeuwige glimlach, wilde manen, Oost-Vlaams accent en natuurlijk haar goede humeur. Ze is altijd wel in de stemming om een goed feestje te bouwen, die eigenschap heeft ze meegekregen van haar geliefde stad Aalst (oilsjt carnaval jawel, jawel). Naast al dat feesten kan je bij haar terecht voor een goede babbel over eender welk onderwerp. Het is dus duidelijk dat Siel van alle markten thuis is: liefde voor cultuur, goede feestjes bouwen, sociaal zijn, goede student,… Wat heb je nog meer nodig? ;)
Siel, ik kijk er super hard naar uit om met jou samen te werken. Je bent een top griet!

P.S. Indien je het Antwerps (of eender welk dialect) niet onder de knie zou krijgen, kan je gerust aan Siel een woordenboek vragen. Ze is, samen met Lore (onze financiën), bezig met het opstellen van een dialectenboekje. ;)

Damien

Nora Dekoning

OrganisatorBijnamen: Nono, maar zeg maar Nora
Burgerlijke status: Ik bijt!
Kot: op zolder bij de mama #Antwerpenismijnthuis

Te herkennen aan: blonde lokken, mooie ronde bril en een stevige portie sarcasme
organisator [at] socioeconomica.be

Dames en heren, mag ik jullie voorstellen: de allergeweldigste Nora!

Deze fantastische jongedame moet je absoluut leren kennen, het zal een meerwaarde zijn voor je studentenleven. Een fars grietje is ze wel, maar ze heeft een groot hart en meestal bijt ze niet ;) Het is altijd plezant met haar erbij, ze is steeds voorzien van een goede dosis humor en heeft altijd een gepaste opmerking klaar. Ook cantussen met ons Nora is dolle pret, vooral dan wanneer ze prosits begint uit te delen om gepaste, en minder gepaste, redenen…

Maar ze is niet alleen een zotte doos, ze beschikt ook over enkele prachtige kwaliteiten. Zo is ze meestal fotografe van dienst en legt ze de mooiste Socio Economica momenten vast. Daarnaast is ze ook een echt voetbaltalent en is vorig jaar dan ook zo in het Praesidium terechtgekomen als Sport. Dat heeft ze trouwens fantastisch gedaan. Dit jaar zal ze de taak van organisator op zich nemen en ik twijfel er niet aan dat ze ook dat goed zal doen. Niet te vergeten heeft deze beauty ook de brains. Inderdaad, deze dame studeert geen SEW maar wel industrieel ingenieur. Toch heeft ze haar hart verloren aan Socio Economica!

Lieve mensen, geniet van haar aanwezigheid want ze is er slechts voor een half jaartje. Daarna vertrekt ze op Erasmus-avontuur om Zweden onveilig te maken.
Nora, je gaat het allemaal geweldig doen!

xoxo
Lore

Britt Hekerman

OrganisatorBijnamen: briebrie, brittje
Burgerlijke status: Vrij-ge-zel-lig
Kot: zelfs twee, in Lissabon en in Antwerpen
Te herkennen aan: altijd vrolijk, Hollands accent
organisator [at] socioeconomica.be

Bij deze stel ik jullie graag ons Britt voor.

Britt is een Nederlandse schoonheid, die samen met Nora de functie organisator vervult. Jammer genoeg moet ik jullie meedelen dat ze het eerste semester op Erasmus is naar het verre Lissabon, maar in het tweede semester zal er nog tijd genoeg zijn om deze blonde dame te leren kennen.

Britt is een heel open, sociaal en lief persoon, die je altijd zal helpen, wanneer je met een probleem zit. Op het eerste zicht heeft ze misschien een kalme uitstraling, maar niets is minder waar. Deze gekke meid is geen onbekend gezicht voor het Antwerpse studentenleven. Je zal haar dan ook tegenkomen op vele studentenfeestjes, waar je kan meegenieten van haar eigen, bijzondere dansstijl. Hoewel sarcasme niet haar sterkste kant is ( om niet te zeggen haar zwakste :) ), heeft ze voor de rest zeker gevoel voor humor en je kan haar altijd herkennen aan een brede smile op haar gezicht.

Als voormalig tutor heeft ze al bewezen dat ze uitstekende tips kan geven om bepaalde vakken aan te pakken. Ze is dan ook altijd bereid om je verder te helpen. Aarzel dus zeker niet om haar, begin tweede semester, aan te spreken, want normaal gezien bijt ze niet.

Benji

Karolien Martens

Pro-seniorBijnamen: Karo
Burgerlijke status: Single
Kot: Ja, iedereen welkom

Te herkennen aan: zwoele blikken en dansende krulletjes
karolienmartens1 [at] gmail.com

Ons mama Karo, het wordt tijd om deze dame ook eventjes in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen!

Bij de start van een nieuw praesidiumjaar komt genadeloos ook het einde van het oude team. Hierbij krijg ik de eer om onze vorige praeses, en sinds kort nieuwe pro-senior, voor te stellen! Karolien zal ons dus nog niet verlaten, daar is de Socio Economica liefde nog veel te groot voor en wij kunnen deze powerwoman voorlopig nog niet missen! Vorig jaar heeft ze zich ten volle ingezet voor de club en we gaan allemaal kunnen beamen dat het een fantastisch jaar geweest is! Knallers van activiteiten onder leiding van deze klassenbak!

Hier komt dan de moeilijke taak van mijzelf: ik zal Karo haar taak (proberen) over te nemen! Al denk ik dat ze mij niet rap ‘mama Kemp’ gaan noemen, dat is iets wat niemand haar ontneemt! Met haar gouden hart vulden ze onze maagjes met lekker eten, vrolijkte ze ons op als we het moeilijk hadden, en stond ze altijd klaar voor een trage Limburgse knuffel! Als je het ooit te warm hebt, op een feestje of cantus, staat ze altijd klaar om haar luchtige topjes uit te lenen. Je komt, met andere woorden, niets te kort met ons Karo in je buurt. Maar even goed was een kort smsje ‘kom je mee feesten?’ genoeg voor een hele avond samen op pad te gaan en (on)vergetelijke herinneringen te maken!! Door haar dansmoves en glimlach vallen ook meerdere mannen in zweem voor haar, vandaar haar andere bijnaam ‘cocktease’ hehe (dat moest ik nog even vermelden).

Zoals je dus wel merkt, zijn wij ontzettend blij dat wij het ‘Karo-tijdperk’ hebben mogen ervaren en hopen we dat onze nieuwe leden nog eventjes kunnen mee snoepen van haar aanwezigheid in het team!

Veel liefs,
Kemp