Praesidium

Robin Thomas

PraesesBijnamen: Thomas (komt vooral voor bij verwarde mensen die denken dat dit mijn voornaam is)
Burgerlijke status: Vrijgezel
Kot: Owww ja hoor
Te herkennen aan: absurde humor, zotte uitstraling & verliefdheid naar z’n schoenen toe
praeses [at] socioeconomica.be

Dames en heren, jongens en meisjes

Aan mij werd de eer toegedragen het hoofd van SE 2018-2019 te introduceren, niemand minder dan de fantastische en geweldige ROBIN THOMAS.

Deze jongeheer is alles wat het begrip ‘ideale schoonzoon’ omschrijft: hij is lief, behulpzaam, hilarisch, enthousiast, en ga zo maar door. Ook zijn gevoel voor stijl (met name zijn hyperfashionista schoenen) maken van hem een geweldige jongen. Als enige gayguy in het team dit jaar (OKURRR WE RUN THE WORLD), mag ik denk ik wel het eindoordeel van de boys hier op mij nemen en zeggen dat hij helemaal goedgekeurd is. En ja dames, hij is nog single dus glam it up, work it baby en scoor deze knappe kop.

Robin en ik hebben elkaar tijdens de opencampusdagen leren kennen, en hij kwam meteen over als de topkerel die hij ook daadwerkelijk blijkt te zijn. Voor een zowel zot als goed gesprek moet je bij hem zijn, hij zal altijd voor je klaarstaan. Zijn absurde humor zal er altijd wel aan te pas komen, zodat zelfs het zwaarste onderwerp nog een feestje blijkt te zijn.

Om te eindigen ga ik Robin omschrijven met een Acrostichon, intelligent als ik ben (hihi mopje, thanks Wikipedia, verder dan ‘omschrijven naam met de eerste letters’ kwam ik zelf niet): Respectvolle topkerel, Optimistische levensgenieter, Bijzonder schattig, Intelligente jongeheer, Nieuwe praeses

Ik had me geen betere praeses kunnen voorstellen, en ik kan niet wachten tot jullie hem ook allemaal hebben ontmoet. Robin, you’re the best, en je gaat dat knallen dit jaar!

Kisses straight outta Hollywood
Antar (KKW)

Stijn Bedert

Vice-PraesesBijnamen: Stino
Burgerlijke status: Vrijgezel
Kot: Jazeker
Te herkennen aan: stralende glimlach, super vriendelijke uitstraling en schoon blauw oogskes
vicepraeses [at] socioeconomica.be

Bij deze stel ik jullie graag voor aan mijn allerliefste, allerbeste en allertofste peter, namelijk Stijn Bedert, beter bekend als onze nieuwe VICE-PRAESES! Een van de eerste personen die ik goed heb leren kennen op de universiteit was mijn peter, jaja de Stijn, en dat allemaal dankzij die geweldige peter- en meteravond van Socio Economica! Deze jongeman staat altijd voor iedereen klaar, hij is een van de beste luisteraars die ik ken, maar kan daarnaast ook geweldig goed advies geven.
Zin in een babbeltje of eens gewoon nood aan iemand om goed mee te lachen, dan kan ik je maar een iemand aanprijzen! Niet alleen luisteren is een van zijn kwaliteiten, maar feesten gaat ook wel vlotjes. Geef hem een pintje en den avond is goed gestart! Naast feesten is Stijn ook een bewuste jonge kerel die met zijn studies begaan is, wist je trouwens dat onze vice-praeses momenteel communicatiewetenschappen volgt en niet SEW zoals de meesten onder ons.
Sporten (naast pintjes drinken weliswaar) is voor Stijn ook belangrijk en maakt een groot deel van zijn vrije tijd uit. Check zijn Instagram maar voor een paar leuke kiekjes tijdens het surfen, of kom dit academiejaar zijn voetbal skills beoordelen tijdens het veldvoetbal/zaalvoetbal/andere sportactiviteiten (voor de geïnteresseerden: hou onze Facebook pagina in de gaten voor verdere info).

Tot slot wil ik nog graag even zeggen dat ik ongelofelijk veel vertrouwen heb in Stijn als onze vice-praeses! Ik ben ervan overtuigd dat je dat enorm goed gaat doen.

Vele kusjes van je liefste petekindje,
Marjan

Damien Claes

FinanciënBijnamen: Mientje
Burgerlijke status: Duidelijk bezet
Kot: natuurlijk
Te herkennen aan: haar vrolijk Kempisch accent en haar enorme liefde voor de club en fluostiften
financien [at] socioeconomica.be

Met veel trots stel ik onze nieuwe Financiën voor, niemand minder dan ons Mientje! Na een jaar alles te geven als Tutor tijdens de bijlessen wiskunde en de begeleiding van de studenten SEW, gaat ze zich dit jaar ontfermen over de financiën van onze club, komt helemaal goed met haar wiskundig brein! Naast het feit dat ze de voorbeeldstudent bij uitstek is, is Damien een super vriendelijke, sympathieke en mega chille griet, waar je altijd bij terecht kan voor een babbeltje of cocktail hehe. Ze zit op kot op de Paardenmarkt, daarom ook overal aanwezig om haar eens goed te amuseren of gezellig te lunchen met haar vriendinnen. Haar hobby’s zijn terrasjes doen (op de dijk aan zee), shoppen en uiteraard genieten van het leven.

Sorry mannen, maar Damien is al laaaaaaang en gelukkig bezet door hare soulmate Wouter. Damien kan je herkennen aan haar heerlijk Kempisch accent, af en toe op den trakteur door de straten van Dessel moet kunnen!

Heel het praesidium is blij dat deze geëngageerde dame voor het 10de (!!) werkingsjaar van SE bij ons blijft. Ja je leest het goed, Socio Economica viert haar 10de jaar en Damien gaat ervoor zorgen dat er exponentieel veel getrakteerd zal worden op de komende evenementen en dat er nog iets overblijft natuurlijk…
Aarzel zeker niet om Damien eens aan te spreken als je haar ziet rondlopen op de campus of cantus (kies zelf maar) en er eens een klapke mee te doen, ze bijt absoluut niet. ;)

Prosit Kempen!
Van je kapoen,
Nini xx

Karen Hermans

Scriptor - PRBijnamen: Karentje, Kaatje
Burgerlijke status: Mijn hartje is al veroverd, sorry guys
Kot: zij maar zeker!
Te herkennen aan: Klein gestalte, vrolijke uitstraling, maar ge kunt haar vooral herkennen aan de zin: “Moa allez, daar kan ‘k tog wok nië an doen”
scriptor [at] socioeconomica.be

Euheum, euheum, euheum aan allen die dit aan het lezen zijn: proficiat, aan allen die dit niet aant lezen zijn: zonde, want ik ga hier een topmadam voorstellen.

Nee serieus, ik ben vereerd om dé enige echte Karen Hermans te mogen voorstellen. Deze West-Vlaamse schoonheid zal ook dit jaar weer part of the SE family zijn, waar ik wederom super blij om ben. En het beste van al is dat ik ermee mag samenwerken, Whoop Whoop!! Alhoewel ze misschien niet van de grootste is (sorry, not sorry*), compenseert ze dit door een grote inbreng te leveren binnen ons praesidium. Vorig jaar zorgde ze ervoor dat onze SEW’ers in goede banen werden geleid qua studies, dit jaar zal ze 2 taken op zich nemen namelijk scriptor en PR.

Deze knappe, intelligente brunette mag zich dan ook als een van de weinige gelukkigen prijzen die nooit herexamens heeft (don’t worry eerstejaars, het komt allemaal goed). Daardoor had ze tijd om deze zomer maar liefst anderhalve maand lang vrijwilligerswerk te doen in Colombia. Say whuut?!?! Jaja dees topwijf zit vol met verassingen. Wie denkt dat zij enkel leerstof zit te verslinden is serieus mis. Karen is zeer avontuurlijk aangelegd, zingt in een koor, speelt piano en zijt er maar zeker van dat ze weet wat feesten is (Guys, please date her, she got it all). Wat ik hier allemaal vertel is maar een klein deeltje van haar persoonlijkheid, dus ik stel voor dat ge gewoon eens naar één van onze evenementen komt (lees: ‘alle evenementen’, want Socio Economica is super tof, net zoals Karen hihi) en leer haar wat beter kennen**!

Je kapoen*** , Biko xx
Antwerpen, 1 januari 2018****

*als we u plagen met uw gestalte, wilt het gewoon zeggen dat we het spijtig vinden dat er niet meer van u is ;)
**Vergeet geen tolk mee te nemen, tis een West-Vlaamse
*** Karen is namelijk mijn meter
****eigenlijk 11 augustus 2018 (maar da had minder grappig geweest)

Katia Degeest

CommunicatorBijnamen: Kat, katje, kratia, brakia, katinka, kat-achterlijk
Burgerlijke status: Bezet
Kot: JAA me ons ancien Brittjeeeee xx
Te herkennen aan: : haar blonde lokken, spontaniteit en stralende glimlach
info [at] socioeconomica.be

Ik heb de eer en het genoegen om een topwijf van formaat aan jullie voor te stellen, namelijk ons Katia! Vorig jaar kwam ze in het praesidium als PR en heeft ze bewezen dat geen uitdaging te groot is voor haar. Haar hart voor Socio Economica is alleen maar groter geworden en ze kon nog geen afscheid nemen van het team. Dus nu zitten we nog een jaartje opgescheept met ons Kat! Begrijp mij niet verkeerd, we zijn heel heel heeeeel blij dat ze nog een jaartje bij Socio Economica blijft!!

Dit jaar zal ze een nieuwe functie voor haar rekening nemen en dat is niets minder dan COMMUNICATOR! Zij zal ervoor zorgen dat jullie op de hoogte zijn van alles wat er om en rond Socio Economica gebeurt. Deze functie is op haar lijf geschreven, want Katia is één van de sociaalste en meest open mensen dat ik ken. Haar mond staat amper een minuutje stil en er valt altijd iets te beleven als ze in de buurt is! Als je Katia dus nog niet kent, aarzel niet om eens een babbeltje met haar te slaan. Verder kan ik nog zeggen dat ze een echt party animal is en al eens graag een pintje drinkt.

Katia, ik kijk enorm hard uit naar het komende jaar, we maken er een knaller van!!

Xoxo Siel

Laura Neefs

MediaBijnamen: Still looking for a good one…
Burgerlijke status: Recently Occupied
Kot: Found a good one!
Te herkennen aan: haar supervriendelijk karakter, mooie kledij en niet te vergeten haar spontane en warme lach
media [at] socioeconomica.be

Beste mensen, met veel trots mag ik Laura aan jullie voorstellen. Laura is een zeer spontane, aangename, enthousiaste en creatieve meid die er dit jaar voor zal zorgen dat alle posters, flyers etc. weer tiptop in orde zullen zijn. De functie media is op haar lijf geschreven, daarom dat ze dit jaar aan haar tweede jaar media begint. Ze zorgt er niet alleen voor dat de posters er goed uitzien, nee, zelf mag ze ook gezien worden! We hebben hier dus te maken met dé perfecte SEW studente die haar functie media meer dan goed zal vervullen!

Daarnaast is Laura ook erg behulpzaam en een echte babbelaar (dit bedoel ik uiteraard in de positieve zin!). Toen ik in mijn eerste jaar in contact kwam met SE, was het Laura die me meer uitleg gaf over de richting en me veel bijleerde over “hoe pak ik de examens aan”. Je kan altijd bij haar terecht voor eender wat, want ze heeft namelijk goede oren en een warm hart die je graag ontvangen. Ze zal ook vaak te zien zijn op allerlei leuke feestjes. Daar zegt ons Laura geen nee tegen! Sinds dit jaar deelt ze samen met haar zus een prachtig appartement waar ze graag etentjes organiseert en haar vrienden openlijk wil ontvangen.

Zo zien jullie maar dat Laura een echte meerwaarde is voor Socio Economica en dat we blij mogen zijn dat zij in ons team zit. Ik kijk er alvast naar uit een zalig jaar met jou te beleven!

Veel liefs,
Marie

Antar Latifine

TutorBijnamen: Tarre, Antie, Latifoef, Kim Kardashian
Burgerlijke status: Slide into my DMs hotboys (@antarlatifine)
Kot: Yes, Villa LatiFINE
Te herkennen aan: zotte dansmoves en fashionable uitstraling
tutor [at] socioeconomica.be

Heyoo

Eventjes de aandacht erbij geliefde lezers, want ik ga de geweldige Antar aan jullie voorstellen!

Deze knappe jongeman zal komend jaar samen met Marie de functie tutor vervullen. Antar is een enthousiaste kerel, die jullie telkens met een glimlach zal helpen de richting SEW te overwinnen. Aarzel dus vooral niet om hem aan te spreken bij vragen of moeilijkheden tijdens het studeren.
Het zal zijn eerste jaar zijn in ons praesidium, maar een onbekend gezicht is hij zeker niet. Of het nu een cultuur evenement, een feestje of een vage avond was, Antar was bijna altijd van de partij.

Antar heeft naar mijn weten twee grote passies. Zijn eerste passie is dansen, want zoals hij kan dansen… ja zo heu.. kan hij dansen. Zelfs op hakken is het geen probleem voor hem (yep, we hebben dat al mogen aanschouwen, vraag hem er maar eens naar).
Passie nummer twee is zijn Instagram account. Wanneer hij plots op een evenement verdwenen is, dan mag je er zeker van zijn dat hij ergens een kleine fotoshoot aan het houden is. Zoek zijn Instagram account dus zeker eens op en vergeet hem niet te volgen haha!
Het is dus zeker de moeite om Antar te leren kennen, zijn passies te aanschouwen en misschien zelf enkele verborgen passies te ontdekken.
De dames onder jullie ga ik wel moeten teleurstellen, want Antar valt namelijk op mannen.

Benji

Marie Vlaminckx

TutorBijnamen: Merrie
Burgerlijke status: Single
Kot: jaaa en zeker welkom
Te herkennen aan: haar blonde witte lokken met af en toe een rosse schijn en haar immens aanstekelijke glimlach
tutor [at] socioeconomica.be

Met heel veel plezier stel ik jullie voor aan onze fantastische nieuwe tutor, Marieee! Als een van de weinigen dit academiejaar gaat zij als nieuw vers bloed ons praesidium van Socio Economica vervolledigen. Dit nieuw vers bloed zit vol met wiskunde genen, overtollig enthousiasme en, ik moet toegeven, kan wel wat alcoholpercentage aan. Met haar ervaring in de Chiro geeft ze al mee dat ze een echte teamplayer is die werk en plezier perfect kan combineren. Wat perfect uitkomt voor haar functie als tutor omdat de bijlessen wiskunde hierdoor alles behalve saai zullen zijn.

Zij zal dit jaar niet alleen voor de eerstejaars instaan om hen alle hulp te bieden waar nodig, nee, zij en onze fantastische Antar gaan als TOPTEAM deze taken op hen nemen. Het nieuwe academiejaar was nog niet begonnen of deze twee stonden al klaar om alle studenten SEW te helpen onder de #MARTAR. Dat belooft voor dit jaar!

Naast het feit dat ik het volle vertrouwen heb in haar, komt het er ook op neer dat ik Marie gewoon een topgriet vind. Ze is niet alleen enthousiast om ’s avonds mee te gaan cantussen, maar ook om een super goede babbel mee te hebben. Ze past perfect in de Socio Economica habitat. Ik kijk er enorm hard naar uit om jou erbij te hebben volgend jaar. Je bent een aanwinst voor SE!

xoxo Kat

Lore Op 't Eynde

FeestBijnamen: Loore Loore Loore Looooooooree
Burgerlijke status: singleeeee
Kot: proud member of the Falconrui squad
Te herkennen aan: Guitige glimlach gecombineerd met een Limburgs accentje
feest [at] socioeconomica.be

Een goedendag aan de beste lezer van dit inspirerende en fantastische boekje. Ik stel aan u voor onze Limburgse vlaai, oei ik bedoel vlam, Loreeeeeee. Om er maar vanaf te zijn Lore, zeg ik nu snel even allemaal clichés en slechte mopjes over Limburg en hun bewoners. 1. De dieren kunnen daar effectief praten, 2. Meeste verplaatsingen gebeuren nog met paard en kar (of met de boot), 3. Het gaat er traag aan toe daar, 4. Echt traag, 5. Sinds een paar jaar hebben ze al toegang tot het internet, nu moeten ze nog de browser openen. Voilà daar zijn we ook al vanaf.

Nu kan ik jullie met een goed geweten voorstellen aan Lore, onze nieuwe feest van Socio Economica 2018-2019. En ja ik herhaal het nog is graag, in ons lustrumjaar. Zij zal samen met Siel op zoek gaan naar talloze manieren om onze feestjes naar hogere sferen te brengen.

Lore begint nu aan haar 2e jaar als praesidiumlid bij dit prachtteam vol knappe koppen genaamd Socio Economica. Vorig jaar was ze onze financiën en zorgde ze dat er zoveel mogelijk geld in kas bleef. Nu gaat ze er als feest voor zorgen dat er zoveel mogelijk geld uit de kassa gaat. Zeker met dit gezegend lustrumjaar! Voor mensen die schrik hebben om Lore aan te spreken heb ik een tip: dat is niet nodig. Lore is een vrolijk en slim meisje dat huppelend door het leven gaat (zoals de meeste mensen uit haar provincie ;)). Als je haar in haar salopette ziet moet je er gewoon nog een bloemenveld en blauwe lucht bij fantaseren en het plaatje gaat direct kloppen.

Kortom hoeft er dus geen enkele twijfel te bestaan om op deze Limburgse schone af te stappen!
Vele groetjes, Robin x3 xpxd

Siel Vermeiren

FeestBijnamen: Sielio
Burgerlijke status: vrijgezellig
Kot: zemma zeker
Te herkennen aan: haar vrolijke krullen en altijd goed humeur
feest [at] socioeconomica.be

Beste,

Met veel genoegen stel ik aan jullie (voor velen overbodig omdat iedereen deze topchick al kent) Sieltje voor! Siel heeft vorig jaar ons praesidium gigantisch versterkt door zich niet alleen enorm in te spannen voor haar cultuur activiteiten die reikten van een rustige spelletjesavond tot een knaller op Calamartes, maar ook doet Siel enorm veel naast haar functie. Ze wou altijd meer doen dan haar job haar oplegde en altijd stond ze als eerste klaar om mensen te helpen die te veel hooi op hun vork hadden genomen. Ze is iemand die altijd eerst zal kijken of de hele groep zich goed voelt, een echte teamspeler.

Maar buiten al deze dingen is Siel nog veel meer. In haar vrije tijd zwaait ze met vlaggen. Gek hé! Maar wel super leuk om te doen weet iedereen die er vorig jaar bij was bij het vlaggenzwaaien. Ook is Siel één keer per jaar volledig onbereikbaar. Ze trekt dan haar gekste kleren aan en gaat dan met haar vrienden carnaval vieren in Aalst. Wat codetaal is voor goed zuipen. Ook staat Siel altijd wel klaar voor een feestje. Je vind haar dikwijls op een TD of op eender welke andere dansvloer.
In elk geval weet ik zeker dat het met deze chick een topjaar gaat worden. En ja, dan spreek ik uit ervaring. Met deze nieuwe Feest gaan niet alleen de pannen van het dak vliegen, het hele dak wordt er gewoon afgeblazen!
Ik heb alleszins super veel zin om nog een jaar te knallen met deze topper, en ik denk dat er niemand is die mij daarover ongelijk kan geven!

Met Vriendelijke Groeten,
Samuel de Grefte

Lies Mellebeek

SportBijnamen: geen idee
Burgerlijke status: geen idee hahahah
Kot: Paradijsstraaaaat!!!
Te herkennen aan: haar glimlach, vriendelijk en open karakter, overtuigingskracht, standvastigheid en feestkwaliteiten
sport [at] socioeconomica.be

Dit jaar valt mij de ongelooflijke eer te beurt om Lies aan het grote publiek voor te stellen. Als onze nieuwe sport voor dit academiejaar wacht haar de moeilijke taak om Socio Economica op sportief vlak naar het allerhoogste niveau te tillen. Dit zal voor Lies, met haar 14 jaar ervaring als volleybalster, geen enkel probleem zijn.

Lies voorstellen is voor mij geen voor de hand liggende opdracht, omdat ik Lies jammer genoeg nog maar kort geleden beter heb leren kennen, namelijk toen ze bij ons kwam solliciteren voor deze functie. Desalniettemin wist deze topper al meteen een fantastische indruk na te laten. Lies zal altijd zeggen dat plezier en groepsgevoel op en naast het veld voor haar centraal staan, maar diegenen die aandachtig tussen de regels doorlezen zullen het niet ontgaan dat ze ook resultaten wilt neerzetten. Naast al dit sportieve houdt Lies er ook wel van om met vrienden “alcoholische dranken te degusteren” (lees: is goed door te zakken) of TD’s af te schuimen.

Behalve zich amuseren met bovenstaande vrijetijdsbestedingen is Lies ook een zeer goede student die dit jaar aan haar 2de jaar SEW begint. Kortom, een echte topgriet waaraan ik met alle trots de functie sport kan doorgeven.

Stijn

Ps: Wil je meedoen met 1 van onze vele sporten? Aarzel dan niet om haar een berichtje te sturen.

Samuel De Grefte

PRBijnamen: Samu, Elmo
Burgerlijke status: volop aan het tinderen
Kot: Appartementje met 2 mongolen
Te herkennen aan: geweldige lach en hoog knuffelbeer gehalte
publicrelations [at] socioeconomica.be

Je kan Samuel het best beschrijven als chill, creatief en iemand met een enorm groot hart. Hij staat namelijk altijd klaar voor een babbel, is een muzikaal wonder en weet als geen ander hoe je sfeer moet creëren. Vorig jaar was het zijn eerste jaar in het praesidium en liet hij zien hoe creatief hij is met woorden maar hij kreeg er duidelijk niet genoeg van en gaat daarom dit jaar verder als Public Relations verantwoordelijke samen met Biko en Karen.

Niet alleen zich inzetten voor het studentenleven is zijn passie, deze creatieve duizendpoot is van alle markten thuis. Wil je bijvoorbeeld een privé piano concert tijdens het studeren, eens wat info over wat bitcoin nu precies is of een eigen nummer opnemen in een opname studio? Deze kerel zal het met veel plezier regelen! Net zoals ik er ook 100 procent van overtuigd ben dat hij geweldige sponsors zal kunnen fixen met zijn innemende charmes. Ook al is deze functie minder creatief in de letterlijke zin van het woord, zijn touch zal zeker niet over het hoofd gezien kunnen worden.

Deze gekrulde knapperd zal vanaf dit jaar ook niet meer te vinden zijn op Antwerpen Zuid, tot groot spijt van alle plaatselijke grietjes die zijn knuffels nu gaan moeten missen. Hij maakt zijn relatie met de studentenbuurt namelijk officieel door samen te gaan huizen met Niels (Origanisator) en Damian (PSW). Zoek je hem? Loop eens binnen op een van de vele legendarische voordrinken die er zeker en vast zullen komen of fix zijn nummer op de eerst volgende pub en TD.

x’jes Laura

Biko De Wolf

PRBijnamen: Bokko, Bakkie, Barko, Bjekko, Bierko, Barkovich, Biko-chicko-boy, Bichoreo … Call me what you want, but you can’t call me broke~ Migos
Burgerlijke status: [getting ready for a date] ROOMMATE: the key is to not seem too desperate ME: ok [later] DATE: I love this restaurant ME: haha I love u too
Kot: Yees, yees. Altijd Welkom in S&B’s Carapaleis, inclusief cheap ass cinema en uitzicht op de hoeren!!!
Te herkennen aan: weelderige blonde lokken, guitige glimlach, skateboard, klakske
publicrelations [at] socioeconomica.be

Dames en heren, met trots stel ik jullie voor: Biko De Wolf!

Deze jongeman heeft al menig student verbaasd met zijn zotte toeren. Meestal zorgt hij voor hilariteit alom, soms trekken we onze wenkbrauwen eens op, en af en toe houden we ons hart even vast, maar één ding weten we allemaal zeker: deze man is tot veel in staat! En dat heeft hij bewezen als feest het afgelopen jaar. Elke pub, TD, galabal… was een geslaagd evenement met alleen maar blije gezichtjes. Daarnaast zorgde hij ook nog eens voor prachtig beeldmateriaal van deze momenten. Want hoewel hij het liefst van al zijn ‘je m’en fous’-houding in de kijker zet, is hij een meer dan capabele mens met een hart voor SE, kortom een absolute aanwinst voor ons team.

Dit jaar zal hij samen met Samuel en Karen ons nieuwe PR-team vormen, en aan zijn enthousiasme kan je nu al zien dat hij deze functie met trots en veel plezier zal vervullen. Geen enkel bedrijf zal hij uit de weg gaan om een deal te kunnen sluiten en niets zal hem tegenhouden om de vorige jaren te overtreffen. En ik ben er zeker van dat hij het geweldig goed gaat doen. Liefste Socio Economicanen, stap eens af op deze fantastische kerel en leer hem kennen zoals wij hem kennen, je zal het je niet beklagen!

xoxo
Lore

Marjan Van Heurck

CultuurBijnamen: Marie-Jeanne/ Marja/ Marre
Burgerlijke status: taken, sorry boys
Kot: Nee
Te herkennen aan: haar aanstekelijke lach, vriendelijk en behulpzaam karakter en een goed humeur waar je zelf blijf van wordt
cultuur [at] socioeconomica.be

Beste Socio-Economicanen,

Ga allemaal maar even op het puntje van jullie stoel zitten (of blijf lekker staan als je rechtstaat ;)), want ik ga aan jullie de enige, echte, super enthousiaste MARJAN voorstellen, onze nieuwe CULTUUR! Al twee jaar is Marjan één van de trouwste leden van Socio Economica. Je vindt haar terug op bijna elke SE activiteit en we zijn dan ook heel blij dat ze dit jaar voor het eerst deel zal uitmaken van het Socio Economica-team!

Je zal al snel merken dat Marjan een schat van een persoon is die je echt wil leren kennen. Ze is heel sociaal dus sla er zeker eens een babbeltje mee, zowel om eens onnozel te doen als voor serieuzere dingen kan je bij haar terecht. Ze is een luisterend oor waar je voor alles bij terecht kunt. Een andere kant van Marjan die je nog wel zal ontdekken, is dat ze niet snel nee zegt tegen een feestje. Negen op de tien kansen zal je haar terugvinden op de dansvloer met een drankje (of twee).
Daarnaast is Marjan iemand die ook graag bezig is met cultuur (duuh, klinkt logisch). Naar muziek luisteren, een toneelstuk bijwonen of een museum bezoeken, ze doet het allemaal even graag! Een echte levensgenieter dus die met veel enthousiasme de cultuuractiviteiten van dit jaar zal verzorgen! Marjan is heel creatief (dit hebben we al kunnen afleiden uit haar goeie ideeën!), dus we kijken vol spanning uit naar wat ze ons aan cultuur zal bijbrengen dit jaar.

Nog even kort samengevat: Marjan is een topgriet die je zeker moet leren kennen en die zich met 200% zal inzetten voor Socio Economica en haar functie cultuur!

Liefs, Karen

Benjamin De Pooter

OrganisatorBijnamen: Benji
Burgerlijke status: Single
Kot: Nope
Te herkennen aan: cute krulletjes, kuiltjes in zijn wang
organisator [at] socioeconomica.be

Met veel plezier stel ik aan jullie voor: onze nieuwe organisator Benjamin De Pooter! Bij ons staat deze sympathieke en goedlachse kerel beter bekend als den Benji. Ondertussen is hij al een vaste waarde in het praesidium, vorig jaar vervulde hij de functie ‘Feest’ en dat deed hij geweldig (en óf dat de SE feestjes goed waren!). Daarom twijfel ik er ook niet aan dat hij zijn taak als organisator super zal doen.

Benji studeert zelf geen SEW, hij is één van de spectaculairdere brains onder ons. Zijn studies Handelsingenieur zullen zeker en vast van pas komen bij zijn functie. Gelukkig verloor hij zijn studentenhartje wel aan SE want we hebben hem er graag bij!
Als je Benji nog niet zo goed kent zou je denken dat hij een brave, verlegen jongen is… MAAR niets is minder waar! Deze topper komt supersnel los en is niet vies van een feestje met hier en daar een pintje. ’t Schijnt dat hij ook supergoeie dansmoves heeft… die dansbenen zullen tijdens onze pubs in de Barbier dus zeker eens buiten mogen!

Kortom: deze supervriendelijke, slimme en amusante gast past dus perfect in het Socio Economica plaatje, en zal ons met zijn organisatorische skills zeker niet teleurstellen!

Lies

Niels Verschroeven

OrganisatorBijnamen: Nini
Burgerlijke status: Bezet
Kot: Zeker wel, samen met Samuel en Damian (die ene van PSW)
Te herkennen aan: Een enthousiaste persoonlijkheid vergezeld van een Kempisch dialect op een bodempje van bier (tip: Niels houdt van eten, feed him #hangry)
organisator [at] socioeconomica.be

Helaba lieve Socio-Economicanen!

Mag ik jullie voorstellen aan één van de personen met het grootste hart voor de tofste club van’t Stad? JA HOOR, HET IS NIELS (A.K.A. NINI) VERSCHROEVEN. Met de tofste club van’t Stad bedoel ik natuurlijk Socio Economica, duhu. Deze sociale Socio Economicaan zal zich dit academiejaar samen met Benji bewijzen als organisator. Ik ben er 100% (Nee, wat zeg ik? 1000%!) van overtuigd dat dit geweldig duo ons omver zal blazen met hun evenementen. Onze verwachtingen liggen torenhoog aangezien Niels reeds vele jaren activiteiten organiseert in zijn geliefde jeugdhuis De Splinter te Oud-Turnhout. To be continued…

Niels organiseerde niet enkel activiteiten in zijn jeugdhuis, hij beoefende er ook één van zijn hobby’s, namelijk pintjes drinken. Die hobby heeft hij de afgelopen jaren met veel plezier verder kunnen zetten in Antwerpen. Grote pintjes, kleine pintjes, zeven sprongetjes,… noem maar op. Nini is van alle markten thuis. Een bezoekje aan een brouwerij daar zegt hij ook geen nee tegen, want je moet toch weten waar dat goud gerstnat vandaan komt?! Door al dat drinken wordt Niels’ keel over-bevochtigd, waardoor hij een enorm vlotte babbel krijgt. Perfect voor een gesprek gaande van gezellig tot serieus. Want ja, ook Niels heeft zijn zacht kantje. Stap gerust eens af op deze sympathieke jongeheer voor een dansje of toffe babbel.

Xxxxx Damien

Annelien Kemp

Pro-seniorBijnamen: Kemp, Kempie, Kempo
Burgerlijke status: Singleeee
Kot: Jaaaaa met ons Lore
Te herkennen aan: haar gekke bekken, enthousiaste uitstraling en een mond die niet gemakkelijk stilstaat
info [at] socioeconomica.be

Hey hey iedereen, ik heb, zoals waarschijnlijk vaker gelezen in dit boekje, een grote eer om Miss Socio Economica itself Annelien Kemp voor te stellen. Zij is pro-senior wat eigenlijk niks inhoud, ook wel gedefinieerd als een “niet-actieve functie” (beetje kort door de bocht). Kortom, het is een erefunctie. En eer verdient deze, ondertussen geworden, dame met overvloed. Ze heeft de vorige 3 lentes, zomers, winters en herfsten met volle aandacht en enthousiasme haar tijd aan deze club besteed en daar is iedereen met een Socio Economicaans hart haar dankbaar voor. Ons Kemp (haar bijnaampje is haar achternaampje) is gestart als tutor in deze club. Voor de mensen die moeite hebben met de tijdlijn, toen spraken de dieren nog. Als tutor kon ze zelfs de grootste hater van wiskunde verliefd maken op de getalletjes en definitietjes van het gevreesde vak bij uitstek in SEW. Haar enthousiasme is iets wat zelden is gezien. Spontaan zoals ze is, trekt ze iedereen mee in haar geluk en ben je al snel aan haar verkocht. In het jaar daarop werd ze feest, want ja ze was voor sommige dingen nog enthousiaster dan voor wiskundeoefeningen, namelijk feestjes. In dit jaar heb ik ook mijn intrede gemaakt in Socio Economica als praesidiumlid met de functie – je raadt het nooit – feest! Hierin zijn de bouwstenen gezet voor een vriendschap die nooit meer kapot zal gaan. Een unieke band die ik niet met veel andere mensen heb, is daar opgebouwd.
Daarna is ze praeses geworden. Iets waar ze voor in de wieg is gelegd. Haar liefde, toewijding en enthousiasme maakte van haar de perfecte praeses. Het was een prachtig jaar vol onvergetelijke herinneringen. Het was een jaar waarin ik wederom met haar mocht samenwerken en dat was weer een beleving om u tegen te zeggen.
En als ik even mag terugkomen op wat ik hierboven heb geschreven, pro-senior wordt misschien gedefinieerd als een “niet-actieve” functie maar zo lang dat lint rond haar schouder hangt zal zij altijd een actief praesidiumlid blijven. En dat is waarom wij zo van je houden, Kemp. Kemp is Socio Economica maar Socio Economica is ook Kemp.

Vele knuffels van je feest, vice-praeses maar voornamelijk je partner in crime voor altijd, Robin xxx