Sport

Geen betere manier om alle bierbuikjes en studeerkilo’s kwijt te raken dan via het sporten! Omdat we allemaal weten dat dit niet zo evident is, zullen wij als uw trouwe studentenclub hierbij een duwtje in de rug geven.

Eerst en vooral zullen we dit jaar opnieuw meestrijden in de ASL veldvoetbalcompetitie. Hiervoor werken we samen met PTP en Hollandia. De wedstrijden gaan telkens door op maandag op de velden van KFCO Beerschot Wilrijk, vlak aan de buitencampus. Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer rekenen op onze supporters die het koude weer verdringen met gezang, gejuich en uiteraard de nodige jenever.

Voor wie niet graag in de kou sport, bieden we uiteraard ook de mogelijkheid aan om zijn/haar talenten te ‘displayen’ in de sporthal van de stadscampus. In het eerste semester kunnen de heren alvast beginnen met de zaalvoetbalcompetitie. Dames, voel jullie echter ook aangesproken want in het tweede semester gaan we van start met de vrouwencompetitie.

Gelukkig hebben we ook oog voor andere sportliefhebbers. Zo starten in het tweede semester de volleybal- en basketbalcompetities voor zowel mannen als vrouwen. Ook al zullen deze competities pas in het voorjaar starten, wees toch niet te verlegen om snel je interesse voor deze sporten te laten horen. Bij voorkeur worden de ploegen reeds in het eerste semester gevormd om op elkaar ingespeeld te raken!

Uiteraard draait Sport niet enkel om competitie en winnen, maar net zozeer om plezier. Daarom zullen we als studentenclub ook van tijd tot tijd leuke studentikoze (sportieve) activiteiten op jullie loslaten. Het is nog vroeg, maar in de wandelgangen worden al dingen zoals "dansinitiatie" en "Start to run met Matthi" gefluisterd.

Zoals jullie wel kunnen merken, zijn wij bij Socio Economica vzw steeds op zoek naar leden die zich ook van hun sportieve kant willen laten zien. Neem daarom zeker contact op met onze sport LIES via mail sportatsocioeconomica.be of stap naar andere leden van het praesidium en wij geven jou alle info die je verlangt.

Hopelijk tot op één van de vele (sportieve) activiteiten!